Šifra: |
214420 |
ECTS: | 3 |
Nositelji: |
dr. sc.
Nikolina Gaćina, v. pred. - Predavanja
|
Izvođači: |
dr. sc.
Nikolina Gaćina, v. pred. - Seminar |
Prijava ispita: | Studomat |
Opterećenje: | |||||||
|
|||||||
Opis predmeta: | |||||||
Kolegij obuhvaća osnovnih znanja iz područja sigurnosti hrane, važnost sigurnosti hrane u ugostiteljstvu te uporabe preventivnih mjera u manipulaciji sa hranom, održavanju prostora, opreme i pribora; te osobna higijena svih sudionika koji su u kontaktu sa hranom. |
|||||||
Ishodi učenja: | |||||||
|
|||||||
Literatura: | |||||||
|
|||||||
Preporučena literatura: | |||||||
|
3. semestar |
Izborni predmeti - Redovni studij - Turistički menadžment |
petkom 9-11 h i/ili prema prethodno dogovoru
Kabinet: 2